Op zoek naar je droomhuis?

Je koopt een groter huis. Je stopt met huren. Je verhuist naar een andere plaats. Er komt gezinsuitbreiding (gefeliciteerd!). Je gaat voor het eerst samen een huis kopen (spannend!) of je wilt kleiner gaan wonen nu de kinderen het huis uit zijn. Wat de reden ook is: het blijft een bijzondere gebeurtenis. Je koopt niet elke dag een huis. Er komt veel bij kijken en het gaat over grote bedragen. Het is dus belangrijk dat je goed voorbereid te werk gaat. Met de ‘Van hypotheek naar Housewarming’, helpen we je daar graag mee. Kijk maar eens mee:

Van hypotheek naar housewarming:

  Jouw droomwoning

De ‘stel je nou eens voor’ fase. Hoe ziet jouw ideale woning eruit? Wil je een huis of een appartement? In het centrum of juist in het buitengebied? Wat is een ‘must’ en wat is een ‘like’? En als jullie samen zijn: zitten jullie wel op één lijn?

  Welk budget?

Deze fase vraagt om zicht op je financiële mogelijkheden. Wat is realistisch? Welk bedrag en welke hypotheek passen bij jouw/jullie situatie? Wat kunnen de woonlasten zijn? En hou je genoeg ruimte om te leven?

  Kijken en bieden

Nu je ongeveer weet wat voor woning je zoekt, ga je op huizenjacht. Eerst online, maar natuurlijk ook door echt te bezichtigen. En dan stap je op een dag het huis van je dromen binnen. Je wilt het hebben, maar ook niet te veel bieden. Een spannend spel van onderhandelingen volgt.

  Koopcontract

Jullie zijn eruit: je bent de koper. Dan is het tijd voor een koopcontract. Met natuurlijk een aantal ontbindende voorwaarden. Zoals de financiering en mogelijk een (bouwkundige) keuring.

  Welke hypotheek?

Het selecteren van de juiste hypotheek die goed bij jou past vraagt om meedenken en deskundig advies. Om maatwerk dus. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor de komende jaren.

  Overdracht

En dan is de grote dag daar. Een laatste check van de woning, het ondertekenen van alle papieren bij de notaris en de ontvangst van de sleutels. Jouw sleutels. Vanaf dat moment is het jouw/jullie woning. Gefeliciteerd!

  Hoera en housewarming

Schoonmaken, verbouwen, inrichten, verhuizen; de meeste mensen zijn maar wat blij als die fase achter de rug is. Weg met kwasten, de rolmaat en de verhuisdozen. Nu begint het wonen. Het grote genieten in je droomwoning!

TAXEREN? WAARDE BEPALEN? AANKOPEN?

Het team van Max de Makelaar is er voor jou in iedere fase van het aankoopproces. Met deskundig advies, met juiste tips, met onderhandelingen, met financiering. Ok, dromen, wensen én die housewarming doe je natuurlijk helemaal zelf. Maar verder helpen we je graag. Meer weten of gewoon eens kennis komen maken? Leuk! Maak dan een afspraak met ons. Bel ons voor een afspraak op 071 402 41 41 of 0252-21 42 43. Je kan ook appen of een email sturen.

Call Now Button