WIJ ZIJN MAX DE MAKELAAR

Leuk dat je ons beter wil leren kennen! Zoals je misschien al weet zijn we niet fonkelnieuw: Max de Makelaar is ontstaan door het samengaan van Max Sedelaar met Van Egmond van Hirtum makelaardij. Twee makelaarskantoren die al tientallen jaren actief zijn in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio. Door bundeling van krachten zijn we nu nog beter in staat om jou maximale support te bieden als het gaat om deskundige begeleiding bij aan- en verkoop én taxatie van woningen.

Hieronder stellen we ons graag even aan je voor. Nog leuker is het om elkaar eens echt te ontmoeten. Kom gerust eens langs aan de Herenstraat 90 in Voorhout (In de winkelstraat), aan de Anjelierenstraat 7 in Rijnsburg (in winkelcentrum de Hoftuin) of aan de Keyserwey 101 in Noordwijk (Habithuis gebouw). Net wat je wilt. Je kunt een afspraak maken of gewoon eens binnenwaaien. We maken graag even tijd voor je. Tot binnenkort?

Philip Huigsloot

“Makelaar worden” van deze keuze heb ik nooit spijt gehad! Makelen is namelijk een schitterend en afwisselend vak. Het omgaan met klanten, de bouwkundige aspecten, commerciële activiteiten, alles komt dagelijks aan bod.

Na het afronden van een HBO opleiding ben ik sinds 2007 werkzaam in de makelaardij, bij de NVM heb ik later mijn vaktest behaald zodat ik mij Register-Makelaar én Register-Taxateur mag noemen.

Werkzaam zijn in de regio waar ik woon is een prettige bijkomstigheid, zeker in de mooie Duin –en Bollenstreek.
Ik woon in Noordwijk en probeer geregeld te sporten in de duinen en ben zoveel als mogelijk met mijn gezin op het strand.

Hetty Star

Ik ben Hetty Star en ben sinds 2006 met veel plezier werkzaam in de makelaardij.  In 2010 heb ik mijn diploma Assistent makelaar behaald en sinds 2014 ben ik werkzaam bij Van Egmond Van Hirtum (nu Max de Makelaar).

In de loop der jaren heb ik mij verdiept in alles wat met makelaardij te maken heeft. Ik ben thuis in de verkoop, aankoop en verhuur van onze panden. Persoonlijke aandacht en doen wat je belooft is voor mij belangrijk en tevreden verkopers en kopers die door ons team worden begeleid.

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden op het strand van Katwijk om lekker uit te waaien met onze hond.

Renate Heemskerk

Mijn naam is Renate Heemskerk. Voordat ik in de makelaardij werkzaam was, heb ik een HBO opleiding (Management, Economie en Recht) succesvol afgerond. Direct daarna ben ik aan de Academie voor Vastgoed gaan studeren en mag ik mij sindsdien K-RMT makelaar noemen.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring als makelaar in de Duin- en Bollenstreek; wat een geweldig gebied om in te mogen werken als makelaar! Naast dat ik met veel plezier in deze streek werk, heb ik er ook altijd gewoond: Lisse, Hillegom en nu alweer heel wat jaren in Voorhout. Daar woon ik samen met mijn partner en twee dochters.

In mijn vrije tijd ben ik samen met mijn oudste dochter te vinden op de tennisbaan in Voorhout. Ook ga ik graag mee naar de manage om naar de paardrijles van mijn jongste dochter te kijken.

Caroline Klip

Ik ben Caroline Klip en ik werk al bijna 30 jaar met heel veel plezier bij Max Sedelaar Makelaars (nu Max de Makelaar).

Ik heb een secretaresse-opleiding bij Schoevers gedaan, en wilde daarna heel graag bij een makelaarskantoor werken. Dit is destijds gelukt in Rotterdam, waar ik eerst op de verhuurafdeling zat, en daarna de verkoop. Hierdoor heb ik alle facetten van het vak wel geleerd.

Nadat ik mijn huidige partner daar ontmoette en in het mooie Warmond kwam wonen, ben ik bij Max Sedelaar terechtgekomen. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie of heerlijk varen op de Kagerplassen, samen met man en onze 2 prachtige kinderen.

Etiënne Kromhout

Mijn naam is Etiënne Kromhout, 49 jaar en woon in Noordwijk, waar ik ook vrijwilliger bij de brandweer en voetbal ben. Ik ben getrouwd met Martine en we hebben een dochter Merel.

Ik werk al ruim 20 jaar in de makelaardij, waarvan meer dan 12½ jaar een eigen kantoor. Toen kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad en ben ik gaan werken bij Max de Makelaar. Ik ben voornamelijk aan het taxeren. Ik rij naar verschillende plaatsen in de regio om taxaties uit te voeren. Elke dag ziet er voor mij anders uit en dat maakt mijn werk erg leuk.

Beoordelingen van onze klanten

Call Now Button