WIJ ZIJN MAX DE MAKELAAR

Leuk dat je ons beter wil leren kennen! Zoals je misschien al weet zijn we niet fonkelnieuw: Max de Makelaar is ontstaan door het samengaan van Max Sedelaar met Van Egmond van Hirtum makelaardij. Twee makelaarskantoren die al tientallen jaren actief zijn in de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio. Door bundeling van krachten zijn we nu nog beter in staat om jou maximale support te bieden als het gaat om deskundige begeleiding bij aan- en verkoop én taxatie van woningen.

Hieronder stellen we ons graag even aan je voor. Nog leuker is het om elkaar eens echt te ontmoeten. Kom gerust eens langs aan de Componistenlaan 71 in Voorhout (bij het NS station) of aan de Keyserwey 101 in Noordwijk (Habithuis gebouw). Net wat je wilt. Je kunt een afspraak maken of gewoon eens binnenwaaien. We maken graag even tijd voor je. Tot binnenkort?

Philip Huigsloot

Philip Huigsloot

“Makelaar worden” van deze keuze heb ik nooit spijt gehad! Makelen is namelijk een schitterend en afwisselend vak. Het omgaan met klanten, de bouwkundige aspecten, commerciële activiteiten, alles komt dagelijks aan bod.

Na het afronden van een HBO opleiding ben ik sinds 2007 werkzaam in de makelaardij, bij de NVM heb ik later mijn vaktest behaald zodat ik mij Register-Makelaar én Register-Taxateur mag noemen.

Werkzaam zijn in de regio waar ik woon is een prettige bijkomstigheid, zeker in de mooie Duin –en Bollenstreek.
Ik woon in Noordwijk en probeer geregeld te sporten in de duinen en ben zoveel als mogelijk met mijn gezin op het strand.

Hetty Star

Hetty Star

Ik ben Hetty Star en ben sinds 2006 met veel plezier werkzaam in de makelaardij.  In 2010 heb ik mijn diploma Assistent makelaar behaald en sinds 2014 ben ik werkzaam bij Van Egmond Van Hirtum (nu Max de Makelaar).

In de loop der jaren heb ik mij verdiept in alles wat met makelaardij te maken heeft. Ik ben thuis in de verkoop, aankoop en verhuur van onze panden. Persoonlijke aandacht en doen wat je belooft is voor mij belangrijk en tevreden verkopers en kopers die door ons team worden begeleid.

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden op het strand van Katwijk om lekker uit te waaien met onze hond.

Willem Vrijlandt

Willem Vrijlandt

Ik zit al ruim 10 jaar in het vastgoed en trots dat ik NVM Makelaar/taxateur ben. Ik heb hiervoor een HBO vastgoedopleiding succesvol afgerond, ben Register Makelaar binnen Wonen en Register Taxateur binnen Wonen en WOZ.

Er zijn voor mijn opdrachtgevers in de breedste zin van het woord, maar vooral op het vlak van bereikbaarheid en echte persoonlijke aandacht. Daarin is het voor mij belangrijk om te zeggen wat ik doe en te doen wat ik zeg, zodat we met elkaar bereiken wat we willen.

Ik ben een hele trotse vader, partner van een fantastische vrouw en een blije ultra(trail)runner in mijn vrije tijd.

Caroline Klip

Caroline Klip

Ik ben Caroline Klip en ik werk al bijna 30 jaar met heel veel plezier bij Max Sedelaar Makelaars (nu Max de Makelaar).

Ik heb een secretaresse-opleiding bij Schoevers gedaan, en wilde daarna heel graag bij een makelaarskantoor werken. Dit is destijds gelukt in Rotterdam, waar ik eerst op de verhuurafdeling zat, en daarna de verkoop. Hierdoor heb ik alle facetten van het vak wel geleerd.

Nadat ik mijn huidige partner daar ontmoette en in het mooie Warmond kwam wonen, ben ik bij Max Sedelaar terechtgekomen. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie of heerlijk varen op de Kagerplassen, samen met man en onze 2 prachtige kinderen.

Mark Parlevliet

Mijn naam is Mark Parlevliet, geboren en opgegroeid in Rijnburg. Sinds 1 juli ben ik werkzaam bij Max de Makelaar.

Na het afronden van verschillende opleidingen en een aantal jaren in de detailhandel te hebben gewerkt was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik was op zoek naar een uitdaging waar contact met mensen een belangrijke eis was. En zo kwam ik terecht in de makelaardij bij Max de Makelaar! Persoonlijke aandacht, loyaliteit en vriendelijkheid daar sta ik voor en neem ik graag mee in het vak.

Inmiddels ben ik begonnen met de makelaarsopleiding en hoop ik deze zo snel mogelijk af te ronden. In mijn vrije tijd geef ik zwemles bij de Reddingsbrigade en ben ik veel te vinden in de sportschool.

Joop Stempher

Joop Stempher

Makelaar is zonder meer één van de mooiste beroepen. Wat is er nog mooier dan mensen op een vakkundige wijze helpen met hun keuze? Maar kiezen betekent voor mij ook wel eens ‘nee’ zeggen. Nee zeggen tegen een kandidaat als het betrokken object niet voldoet aan gestelde eisen. Je verantwoordelijkheid nemen als er bouwkundig of financieel een te groot risico gelopen wordt. Mijn stelling is altijd: wees eerlijk en zorg dat zowel koper als verkoper tevreden zullen zijn.

Ik zit nu ruim 45 jaar in de makelaardij. Heb op deze manier enorm veel ervaring opgebouwd als gecertificeerd makelaar en taxateur. Tevens ben ik lid van de NVM – wonen en bedrijfsonroerend goed. Tot 2016 heb ik een eigen makelaarskantoor gehad onder de naam Heemborgh Makelaars te Hillegom. Met als werkgebied de Duin- en Bollenstreek.

Beoordelingen van onze klanten

Call Now Button